Multimediální encyklopedie

Title Alternative:Multimedia encyclopaedia
Loading...
Thumbnail Image
Date
2013-12-27
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh a implementace multimediální encyklopedie za využití moderních technologií v prostředí Adobe Flash CS3 a objektově orientovaného programovacího jazyka ActionScript 3.0.První část se zabývá definicí pojmů multimédia a encyklopedie. Následuje popis, historie a vlastnosti použitých technologií a jejich porovnání s alternativními nástroji. Hlavní důraz je kladen na vlastní implementaci multimediálního programu, založené na sestavení datového modelu databáze v systému MySQL, integraci jazyka ActionScript s databázovým serverem a návrh grafického uživatelského rozhraní se základními podpůrnými funkcemi pro běh.
The purpose of this diploma thesis is a design of multimedia encyclopaedia in modern technologies - the ActionScript 3.0 object-oriented programming language in the Adobe Flash CS3 environment. The first section deals with multimedia and encyclopaedia term definitions. Description, history and features of the used technologies and their comparison with alternative tools follows. The main importance insist on proper multimedia program implementation based on a database model composition in the MySQL system, ActionScript language integration with a database server and a graphical user interface design with basic supportive runtime functions.
Description
katedra: NTI; přílohy: 1 CD-ROM; rozsah: 50
Subject(s)
multimédia, encyklopedie, adobe flash cs3, actionscript, mysql, multimedia, encyclopaedia, adobe flash cs3, actionscript, mysql
Citation
ISSN
ISBN