Spojení přírody a technologie

Title Alternative:Aplikace Symby
Abstract
Má práce se zaměřuje především na vztah přírody a technologie, oba termíny jsou zde uvedeny v historickém kontextu. Zdůrazňuji především vliv informační technologie na přírodu, ale i své vlastní zkušenosti s danými tématy. Výsledkem se stává tzv. uživatelská aplikace, jejíž přidaná hodnota se nalézá v sociálním sdílení konkrétních míst virtuální mapy s kontrolou polohy, řízenou pomocí družice. Vývoj práce pramení z témat, popsaných v následujícím textu, kterými jsem se zabýval po dobu studia.
My work focuses on the relationship between nature and technology , both terms are mentioned in historical context. I emphasize the impact of information technology on nature , but also his own experiences with the topic. The result became user application whose value is found in the social sharing site-specific virtual maps with position control , controlled by satellite. Development work stems from issues described in the following , which I dealt with during studies.
Description
Subject(s)
příroda, technologie, evoluce, počítač, internet, sociální síť, gps, nature, technology, evolution, computer, internet, social network, gps
Citation
ISSN
ISBN