Obnovitelné zdroje při napájení Wi-Fi NODE

Abstract
Předmětem bakalářské práce je navržení bezobslužného solárního systému pro napájení NODE v závislosti na analýze měřených dat. V bakalářské práci analyzuji naměřené hodnoty spotřeby elektrické energie komponent NODE. Provedu analýzu vnějších vlivů na výkon dvou FV panelů. Na základě těchto dat provedu navržení logiky pro detekci sněhu a mrazu a jeho odstranění. Na závěr provedu zhodnocení rentability v závislosti na umístění NODE.
This thesis deals with the design of unattended solar system for supply NODE depending on the analysis of the measured data. In my thesis, I break down these measured figures of consumption electric energy component NODE. I analyse the external influences on the powerof two photovoltaics panels. According to these datas, I propose logic for detection of snow and freeze and his elimination. In the last chapter, I evaluate profitability which depends on the location of NODE.
Description
Subject(s)
Node, Wi-Fi, fotovoltaický článek, akumulátor, solární systém, PVGIS, Node, Wi-Fi, Photovoltaic cell, accumulator, solar system, PVGIS
Citation
ISSN
ISBN