Návrh na zlepšení průběhu obchodního případu se zaměřením na technologickou přípravu výroby

Abstract
Cílem této práce je vytvořit návrh na zlepšení průběhu obchodního případu v informačním systému se zaměřením na technologickou přípravu výroby ve společnosti SQS Vláknová optika a. s.. Při analýze současného stavu se využilo vývojových diagramů a procesních map. V řešení optimalizace procesů byla použita metoda cyklu PDCA. Vytvořený návrh řešení poskytuje ucelené informace o tom, jak zacházet s dokumenty napříč celou společností a jakým způsobem optimalizovat procesy přípravy a plánování zakázek. Hlavním přínosem této práce je zjištění nedostatků v celém průběhu obchodního případu s návrhem, jak je co nejefektivněji odstranit.
The aim of this thesis is to create a proposal to improve the course of a business case in an information system focusing on the technological preparation of production in the company SQS Vláknová optika a. s.. The current state of affairs was analysed with flow charts and process maps. Solution to the optimization process was introduced using the method of PDCA cycle. The suggested solution presents complex information about documents management in the whole company and about optimization of the processes of order preparation and planning. The major contribution from this thesis is the fault detection in the whole course of a business case and the proposal how to remove these shortcomings effectively.
Description
Subject(s)
Optimalizace, procesní řízení, technologická příprava výroby, správa dokumentace, plánování, příprava zakázek, Optimization, process management, technological preparation of production, documents management, planning, order preparation
Citation
ISSN
ISBN