Virtuální smartroom

Abstract
Obsahem práce je vytvoření virtuální učebny smartroom, která obsahuje multimediální zařízení sloužící k realizaci videokonferencí. Smartroom je vytvořena v herním enginu jako jedna ze dvou scén. Druhou scénou je pro orientaci důležité menu, které umožňuje zakládat či se připojovat k jednotlivým konferencím. Aplikace je vytvořena pro více hráčů. Je umožněn přenos zvuku a videa mezi jednotlivými účastníky sezení. Důležitou součástí práce je také testování softwarových požadavků uživatelů aplikace.
The purpose of my presentation is to describe how to create a virtual classroom called the smart room which has multimedia equipment that you can use for videoconferencing. Smart room is created in game engine as one of two scenes. The second scene is important for its menu that let's you create or connect to specific conference. App is created for more than one player (multiple players). Audio and video are enabled between those players. An important part of this project is also to test software requirements of app users.
Description
Subject(s)
Smartroom, virtualizace, videokonference, engine, multiplayer, WebRTC, Smartroom, virtualization, video conference, engine, multiplayer, WebRTC
Citation
ISSN
ISBN