Interaktivní školící manuál pro pracovníky konečné přejímky vozů ve ŠKODA AUTO a.s.

Abstract
Hlavním cílem bakalářské práce je popis návrhu a vypracování Interaktivního školícího manuálu pro pracovníky konečné přejímky vozu ve společnosti ŠKODA AUTO a. s., který je součástí konceptu školení a napomáhá k lepšímu a kvalitnějšímu školení řadových pracovníků. Společně s Interaktivním školícím manuálem je v praktické části popsán kontrolní test, který byl zhotoven jako nezávazně navazující část školícího manuálu a slouží k ověření znalostí pracovníků Kontrolního bodu 8. V teoretické části byly nastíněny obecné informace o kontrole kvality, konkrétní metody a procesy řízení a kontroly kvality ve společnosti Škoda Auto a informační systém FIS/SQS podporující řízení kvality v podniku Škoda Auto. V práci je také popsána a analyzována kontrolní činnost konečné přejímky vozu.
Name of the bachelor thesis:INTERACTIVE TRAINING MANUAL FOR STAFFOF FINAL ACCEPTANCE OF CARS IN ŠKODA AUTO A.S.The main purpose of this bachelor thesis is a description of design and developing of Interactive training manual for staff of final acceptance of cars in SKODA AUTO a. s., which is a part of a training concept. It helps with better and superior training of line workers. There is also described a control test, which is also in practical part of this thesis. It was made as a next part of the manual. It is used to verify the knowledge of line workers at Control point 8. In theoretical part are described basic information, specific methods and processes of quality control in Skoda Auto. The information system FIS/SQS, which support the quality control, is also mentioned. In this bachelor thesis there is also described and analyse the control operation of finale acceptance of cars.
Description
Subject(s)
Teorie řízení kvality, informační systém SQS, interaktivní školící manuál, konečná přejímka vozu, Škoda Auto, Training manual, quality control, finale acceptance of cars, Skoda Auto
Citation
ISSN
ISBN