Vývoj desktopové aplikace pro obsluhu obráběcího stroje

Abstract
Cílem bakalářské práce je navrhnout a realizovat vybrané dílčí aplikace informačního systému pro nově vyvinutý obráběcí stroj společnosti TOS VARNSDORF a.s. Jedná se o aplikaci pro správu a zobrazení dokumentů, aplikaci pro správu a plánování událostí a aplikaci pro zobrazení obrazu z IP kamery a její ovládání. Součástí práce je také vytvoření hlavní obrazovky, která bude sloužit jako rozhraní mezi dílčími aplikacemi. Je kladen důraz na jednoduchost a intuitivnost ovládání.
The goal of this thesis is to design and implement selected component applications for information system for new machine tool developed by company TOS VARNSDORF a.s.. Following applications are required: application for managing and displaying documents, application for managing and scheduling events and application for rendering video from IP camera and controlling its movement. Part of the thesis is focused on creation of main screen, which will be used as an interface between component applications. Emphasis is placed on making the user interface simple and intuitive.
Description
Subject(s)
Vývoj aplikací, informační systém, desktopové aplikace, .NET Framework, C#, WPF, Application development, information system, desktop applications, .NET Framework, C# WPF
Citation
ISSN
ISBN