Děti a mobilní telefony

Title Alternative:Children and mobile phones
Loading...
Thumbnail Image
Date
2009
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The topic of the dissertation are kids and mobile phones. This topic is very current and it has not so much attention as it should have. In theoretical part there are mentioned consideration of suitability the mobile phone for younger pupils. Considerations about different effects of mobile phone in school area, about Framework educational program and its relation to the dissertation. In practical part are written results of questionnaires which filled in pupils and project realised with target to include mobile phone during teaching.
Tématem diplomové práce jsou děti a mobilní telefony. Toto téma je velice aktuální a není mu věnováno tolik pozornosti, kolik by si zasloužilo. V teoretické části jsou rozvíjeny úvahy o vhodnosti mobilního telefonu pro žáky mladšího školního věku. Analýza se týká problematiky mobilního telefonu ve školním prostředí a Rámcového vzdělávacího programu a jeho vztahu k tématu diplomové práce. V praktické části jsou uvedeny výsledky dotazníků, které vyplňovali žáci, a projekt, který byl realizován s cílem zapojení mobilního telefonu do výuky.
Description
katedra: KPV; rozsah: 104 s., 10 s. obr. příloh
Subject(s)
mobile phone, younger pupils, framework educational programme, schools educational program, communication, teacher, project, cybervexation, urban primary schools, village primary schools, mobilní telefon, žáci mladšího školního věku, rámcový vzdělávací program, školní vzdělávací program, komunikace, učitel, projekt, kyberšikana, městské základní školy, venkovské základní školy
Citation
ISSN
ISBN