Nepopsatelná těžkost bytí

Loading...
Thumbnail Image
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Prioritní téma bakalářské práce je psychické onemocnění s názvem deprese. Práce se zabývá obrovskou bolestí, trýznía neštěstím, od kterého takřka nic nepomáhá. Jde o nemoc tak podivně bolestivou a nepochopitelnou, že jde mimochápání člověka, který ji neprožil na vlastní kůži.Tato bakalářská práce vychází z dlouhodobé osobní zkušenosti s touto nemocí. Klade si za cíl poukázat prostřednictvím interaktivní instalace na fakt, že prožitky a útrapy s ní spojené nelze interpretovat, ani plně pochopit.
Main theme of this bachelor thesis is a mental illness called depression. This thesis is studying a huge pain, tormentand unhappiness, from which there is almost no relief. It is an illness so strangely painful and incomprehensible that itis beyond understanding of a person not affected by it previously. This bachelor thesis is based on long-time personalexperience with this illness. Its goal is to show through interactive installation a fact, that experiences and sufferingthat come with it can't be interpreted or fully understood.
Description
Subject(s)
deprese, komunikace, vcítění, zranitelnost, instalace, interaktivita, depression, communication, empathy, vulnerability, installation, interactivity
Citation
ISSN
ISBN