Projekt organizace sportovní akce - triatlon a kvadriatlon

Abstract
Hlavním cílem této bakalářské práce je projekt organizace sportovní akce - triatlon a kvadriatlon. Mezi dílčí úkoly patří představení triatlonu a kvadriatlonu, historický přehled, analýza proveditelnosti na základě PAPER TESTU. Hlavní část práce se týká konkrétního projektu existujícího závodu. V každé fázi projektu jsou popsány jednotlivé kroky dle časového sledu. Je zde například rozebráno právní zabezpečení a povolení, žádost o dotace, organizační struktura, rozpočet, propagace, registrace, pravidla, samotný průběh akce, služby a úklid. Součástí bakalářské práce je také prezentace, která byla použita jako hlavní nástroj pro oslovení partnerů a sponzorů. Závěr práce se zabývá vyhodnocením sportovní akce, kde jsou také zmíněny tipy na zdokonalení.
The main subject of this bachelor thesis is a sport event organization project - Triathlon and kvadriathlon. Particular goals of this thesis include the introduction of triathlon and kvadriathlon, historical overview and analysis of practicability based on PAPER TEST. The main part of this work refers to a particular project of an existing race. Each phase of the project describes individual steps chronologically. These steps include legal securing and authorizations, dotation requests, organizational structure, budget, promotion, registration, rules, the event's course itself, services and cleanup. This thesis also includes a presentation used as a main tool to address the partners and sponsors. The final part of this work evaluates the sport event, providing some tips for further improvement.
Description
Subject(s)
analýza, kvadriatlon, management sportu, organizace, PAPER TEST, projekt, triatlon, analysis, kvadriathlon, sport management, organization, PAPER TEST, project, triathlon
Citation
ISSN
ISBN