Modernizace produkčního layoutu organizace

Abstract
Tato práce se zabývá modernizací produkčního layoutu organizace s cílem odhalit základní zdroje neshod ve výrobě, zvýšit flexibilitu a efektivnost. V práci jsou představeny základní teoretické poznatky nasbírané za dobu studia z výuky a ze studování odborné literatury. Tyto poznatky jsou základem pro následnou praktickou analýzu podniku a měly by pomoci k vyvození ucelených informací o produkčním layoutu tak, aby organizace mohla být schopná závěry této práce aplikovat.
This thesis deals with modernisation of production layout of organisation with a task to reveal main sources of faults in production, increasing the flexibility and effectivity. Theoretical knowledge, collected by study from lectures and reading of specialised literature, is being present. This knowledge is base for further practical analysation of organisation and yet should be helpful to conclude whole information of production layout that can be applied and maintained.
Description
Subject(s)
layout, modernizace, produkce, štíhlá výroba, procesní přístup, layout, modernisation, production, lean production, process approach
Citation
ISSN
ISBN