Podnikatelský záměr začínající firmy ZEZEM s.r.o.

Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu začínající firmy. Součástí práce je charakteristika a funkce podniku, ale také účel a složení podnikatelského plánu. Zároveň jsou zde uvedeny základy finančního plánování a zhodnocení investice podniku. Druhá část práce se zabývá představením vybrané společnosti ZEZEM s. r. o., která se zaměřuje na výrobu a prodej ovocných džemů. Součástí této části je sestavení analýzy, vyhodnocení výsledků a vytvoření návrhu doporučení pro budoucí rozhodování. Dále je v práci vytvořena také predikce finančního vývoje na základě interních dat společnosti a zhodnocení investičního projektu dané firmy pomocí dynamické metody.
This bachelor thesis focus on assembling a business plan for a start-up company. Part of the work is the characteristics and functions of the company but also the purpose and composition of the business plan. At the same time, the basics of financial planning and evaluation of the company's investment are listed here. Second part deal with the presentation of a selected company ZEZEM, Ltd. which focuses on the production and sale of fruit jams. This contains compiling an analysis of the evaluation of results and creation of a draft recommendation for future decision. The prediction of financial development based on internal company data and the evaluation of a company investment by dynamic method are also included.
Description
Subject(s)
Začínající firma, manufaktura, konkurenceschopnost, cílový trh, výroba produktu, ovocné džemy, zhodnocení investice, Start-up company, competitiveness, target, market, production proces, fruit jams, evaluation of a investment
Citation
ISSN
ISBN