Způsoby užívání digitálních technologií středoškolskými studenty v Hranicích na Moravě

Abstract
V rámci bakalářské práce byla provedena rešerše vývoje a způsobů využívání digitálních zařízení ve výuce. K mapování technologického vývoje a trendů bylo přistupováno z hlediska kulturního, s poukázáním na proměny společnosti v závislosti na technologických determinantech. Uvozením této proměny vznikl prostor pro otázky související s aktuálním stavem na českých školách. Na jejich základě byl vytvořen dotazník, který zjišťoval míru a způsob užívání DP středoškolskými studenty ve vybraném městě, Hranicích na Moravě.
In the frame of this bachelor thesis was research of development and ways of using digital devices in education. The mapping of technological development and trends was approached from the cultural point of view with reference to changes in society in relation to technological determinants. By introducing this transformation, there was a space for questions related to the current situation in Czech schools. On the basis of them was then created a questionnaire, which determined the rate and way of using DP by secondary school students in a specific city, Hranice na Moravě.
Description
Subject(s)
Dotazník, statistické zpracování dotazníkového šetření, střední školy, digitální technologie, kyberkultura, Questionnaire, Statistical processing of questionnaire researches, High school, Digital technology, Cyberculture
Citation
ISSN
ISBN