Řízení modelové železnice pomocí PLC Teco

Abstract
Tato zpráva popisuje řízení modelové železnice pomocí PLC systému připojenému k centrálnímu modulu LZV 100, který komunikuje přes XpressNet protokol s jednotlivými moduly. Z počátku se zabývám zprovozněním elektronické části, doplněním modulů pro správnou funkčnost, nastavením jednotlivých adres a na závěr vytvoření programu ve strukturovaném jazyce pro správný chod železnice.
This report describes the controling of railway model by PLC system connected to a central module LZV 100, which communicates via XpressNet protocol with individual modules. From the beginning, I deal of commissioning electronic parts, adding modules for correct operation, setting individual addresses, and finally the creation of the program in a structured language for the correct operation of the railway.
Description
Subject(s)
Programovatelný logický automat; FOXTROT; Modelová železnice; Strukturované programování; Mosaic; XpressNet protokol; Systémová komunikace;, Programmable Logic Controller; FOXTROT; Control of railway model; Structured programming; Mosaic; XpressNet protocol; System communication;
Citation
ISSN
ISBN