Nízkopodlažní intenzivní obytná zástavba v technologii 3DCP

Abstract
Návrh obytné zástavby, využívající technologie 3d tisku z betonu. Práce je řešená vnávaznosti na výzkumný a vývojový projekt 3D-STAR, probíhající na FUA.Stavba poskytuje kvalitní dlouhodobé bydlení pro jednotlivce a rodiny s dětmi. Jsouto rodinné domy a byty s různou plochou, vyhovující pro každého obyvatele.Místem bylo zvoleno Ralsko, jako nová platforma pro současnou zástavbu,poskytující široký výběr místa a rozsahu pro nové projekty pro obyvatele, jenž se dotohoto místa přestěhují za prací v průmyslovém sektoru.
The project of a residential housing using 3d printing concrete technology.Construction offers high-quality residences for individuals and families such as family houses and a big variety of flats with different sizes to fulfill everyone's needs.The chosen place is Ralsko, such as a new platform for contemporary buildings, which offers a wide variety of space and expanse for new projects and people, who will move here for the new employments in an industrial sphere.
Description
Subject(s)
3dtisk, tisk, 3d, beton, tištěný, dům, současný, technologie, architektura, 3dprinting, concrete, printing, 3d, technology, contemporary, acrhitecture
Citation
ISSN
ISBN