Veřejný projekt ve vybrané obci

Loading...
Thumbnail Image
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Práce se zabývá návrhem projektu pro další ročník festivalu Majáles Dobruška. V této práci jsou popsány základní faktory, které ovlivňují pořádání festivalu. Na začátku této práce jsou popsány pojmy jako služba, marketing, nebo chování zákazníka. Další kapitola charakterizuje obec Dobruška a její ekonomickou situaci. V další části už se nachází samotný návrh festivalu, který je rozdělen do podkapitol. První podkapitola se zabývá spoluprácí mezi organizátory festivalu a obcí Dobruška. Jako druhá je zde uvedena myšlenková mapa, která slouží k základnímu rozdělení odvětví, nad nimiž je třeba se zamyslet, při plánování festivalu. Poté následuje navrhovaný rozpočet pro festival. Jako poslední je uvedena podkapitola týkající se propagace. V rámci této práce byl také vytvořen dotazník, který pomohl zodpovědět základní otázky organizátorů.
The thesis deals with project proposal for the next vintage of festival Majáles Dobruška. The thesis describe the basic factors influencing the organisation of the festival. At the beginning of this work, are described concepts as service, marketing or behaviour of customer. Another chapter characterizes the village Dobruška and economic situation of this village. In the next part is the festival proposal, which is divided into subchapters. The first subchapter deals with cooperation between the organizers of the festival and village Dobruška. Secondly, there is a mind map that serves as a basic partition of the industries, which should be considered. Then follows the proposed budget for the festival and lastly, the chapter of promotion. In this thesis was also created questionnaire, that helped to answer the basic questions of organizers.
Description
Subject(s)
Služba, marketing, cestovní ruch, zákazník, obec Dobruška, hudba, myšlenková mapa, rozpočet, propagace, festival, Service, marketing, tourism, customer, village Dobruška, music, mind map, budget, promotion, festival
Citation
ISSN
ISBN