Hudba a hudební aktivity v mezipředmětových vztazích

Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření didaktického materiálu pro učitele a žáky prvního stupně základní školy s využitím hudební výchovy v mezipředmětových vztazích.Diplomová práce je složena z teoretické, výzkumné a praktické části. Teoretická část se zaměřuje na hudbu jako takovou a obsah učiva hudební výchovy na prvním stupni základní školy. Výzkumná část zjišťuje efektivnost a využitelnost metodických listů při výuce. V praktické části se nachází soubor metodicko-pracovních listů.
The thesis aims to create didactic materials for teachers and pupils at middle school using musical education in cross-curricular teaching.The thesis consists of three parts: theoretical, research and practical parts. The theory focuses on music itself and musical education at middle school. The research part ascertains the efficiency and use of methodological sheets during the lessons. There is a collection of methodological task sheets in the practical part.
Description
Subject(s)
Hudba, zvuk, tón, píseň, hudební výchova, základní škola, metodika, pracovní list, Music, sound, tune, song, musical education, middle school, methodology, task sheet
Citation
ISSN
ISBN