Mapy a data pro geografické aplikace ve městě Liberec

Title Alternative:Maps and data for geographic aplication in the city of Liberec
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The main aim of my bachelor?s dissertation is to create a complex database of maps and data for geographic applications which display the city of Liberec. In my final work the whole process of creating a database system, the questions relating to maps and data and their usage, not only in urban geography or ecology, are described. Several examples of the usage of the maps are mentioned. The database contains references to digital and analog maps and data. The output of my work is a database system which contains records of the maps and data of the Liberec region. This database is available to any user on the Internet.
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvoření komplexní databáze map a dat pro geografické aplikace, které zobrazují město Liberec. V práci je popsán celý proces tvorby databázového systému, problematika map a dat a jejich využití nejen v urbánní geografii nebo ekologii. V práci je uvedeno několik příkladů využití těchto map a dat. Databáze obsahuje odkazy na digitální a analogové (tištěné) mapy a data. Výsledkem je databázový systém, který obsahuje záznamy map a dat Libereckého regionu. Tato databáze je zpřístupněná na internetu a je dostupná jakémukoli uživateli.
Description
katedra: KGE; přílohy: CD ROM; rozsah: 55
Subject(s)
geographic aplication, analog maps, digital maps, data, database, geografické aplikace, analogové mapy, digitální mapy, data, databáze
Citation
ISSN
ISBN