Verse modul pro programovací jazyk Python

Title Alternative:Verse module for Python programming language
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Cílem bakalářské práce ?Verse modul pro programovací jazyk Python? je vytvořit modul pro programovací jazyk Python z knihovny implementující klientskou část síťového protokolu Verse, která je naprogramovaná v programovacím jazyku C. První část práce tvoří úvod do problematiky tvoření modulů, seznámení se síťovým protokolem Verse a~programy k tomu potřebnými. Následuje praktická část bakalářské práce ? vytvoření modulu pro Python a vytvoření textového a grafického klienta, na kterých lze demonstrovat funkčnost knihovny.
The purpose of bachelor's thesis "Verse module for Python programming language" is to create a module for Python programming language, from a library implementing the client-side part of Verse networking protocol, programmed in C language. The first part contains the introduction to issues with creating modules, a way to get familiar with Verse networking protocol and programs associated with that. The practical part of thesis follows - creation of the Python module, text and visual client, making it possible to demonstrate the library's functionality.
Description
katedra: NTI; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 54 s
Subject(s)
verse, python, swig, modul, pygtk, převod, kompilace, glade, verse, python, swig, modul, pygtk, convert, compilation, glade
Citation
ISSN
ISBN