Webová aplikace pro online SEO analýzu webových stránek

Title Alternative:Web application for online SEO web analytics
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This bachelor thesis is concerned with optimizing sites for search engines. The methodology, which deals with this issue is called Search Engine Optimization (SEO). The first part is dedicated to stat the problem, and to identify factors in order to optimize pages and their distribution. Second part is dedicated to optimize the assembly process based on defined factors. This procedure is implemented in the last section as a separate web application that analyzes the website and evaluates the degree of search engine optimization, or establish a recommended procedure for optimizing websites.
Tato bakalářská práce se zabývá optimalizací stránek pro internetové vyhledávače. Metodika, která se zabývá touto problematikou, se nazývá Search Engine Optimalization (SEO). První část se věnuje uvedením do problematiky, stanovením faktorů pro optimalizaci stránek a jejich rozdělení. Další část se věnuje sestavením postupu optimalizace na základě stanovených faktorů. Tento postup se v poslední části implementuje jako samostatná webová aplikace, která analyzuje internetovou stránku a zhodnotí míru optimalizace pro vyhledávače, případně sestaví doporučený postup pro optimalizování stránky.
Description
katedra: NTI; přílohy: 1 CD; rozsah: 39 s. (43 000 znaků).
Subject(s)
internet search engines, website optimization, seo, source code analysis, internetové vyhledávače, optimalizace internetových stránek, seo, analýza zdrojového kódu
Citation
ISSN
ISBN