Optimalizace SKS KUBA

Title Alternative:Optimalization of SKS system
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Předmětem této diplomové práce je analyzovat systém SKS, který je součástí informačního systému SAP a nalézt problémová místa, která jsou nutné opravit pro pohodlné využívání. Dílčím cílem je využití dat ze systému SKS, která se pomocí dataminingového nástroje dají dále zpracovat a nalézt tak skryté vazby mezi nimi. Součástí zpracování je i vytvoření modelové úlohy pro připravovaný předmět Datamining na TUL.
The aim of the Diploma thesis is analyze of SKS system, which is the part of information system SAP and find problem places, which fix them is necessary for comfortable use. The part result is utilization of data from SKS system, which they can be processed by datamining tool for further processed and find hidden relation among them. The part of processing is create exercise model for preparing subject Datamining on TUL.
Description
katedra: MTI; přílohy: 1 CD-ROM; rozsah: 110
Subject(s)
sap, is, sks, skoda auto, netweaver, abap, java, datamining, optimalization, record, database, module, business, sap, informační systém, sks, škoda auto, netweaver, abap, java, datamining, optimalizace, záznam, databáze, modul, business
Citation
ISSN
ISBN