Analýza rizik při zpracování obchodní nabídky u plastových dílů

Title Alternative:THE RISK ANALYSIS WITH OF PROCESSING BUSINESS OFFER BY PLASTIC PARTS
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This diploma thesis scheduled in cooperation with an injection molding company, is dealing with the analysis of business request in the plastic industry and the quotation of a business offer. The occurring risks during calculation of business offer by plastic parts are analysed and then evaluated with elimination possibilities. The teoretic section this diploma thesis informs the reader about area of inquiry-offer proceeding in automotive and basic information from the area of plastic ? processing and risk with technology molding injection.
Diplomová práce, sepsaná v kooperaci se vstřikovnou plastů, se zabývá analýzou obchodní poptávky v plastikářském průmyslu a následnou kalkulací obchodní nabídky. Rizika, která se během zpracování obchodní nabídky u plastových dílů vyskytují, jsou analyzována a následně vyhodnocena s možnostmi jejich eliminace. V teoretické části této práce se čtenář dozví informace z oblasti poptávko-nabídkového řízení v automobilovém průmyslu a základní informace z oblasti plastů ? zpracování a rizik při zpracování technologií vstřikováním.
Description
katedra: KHT; přílohy: CD ROM; rozsah: 65s
Subject(s)
plastic, request, offer, calculation, key account manager, risk, plast, poptávka, nabídka, kalkulace, key account manager, riziko
Citation
ISSN
ISBN