Vývoj a financování Juniorského reprezentačního družstva v orientačních závodech na horských kolech

Title Alternative:Development and financing of junior national team in mountain bike orienteerig
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This paper deals with emergence and development of the junior national team in Mountain bike orienteering. Its aim is to introduce the reader with a new bicycle industry and bring him its essence. In the practical part was analyzed economics of sports where financing options of the junior national team are presented. Final chapters are devoted to creating new proposals to improve financial and promotional team options. The survey was carried with current and former junior members of national team and their coach.
Tato bakalářská práce se zabývá vznikem a vývojem juniorského reprezentačního družstva v orientačních závodech na horských kolech. Jejím cílem je seznámit čtenáře s mladým cyklistickým odvětvím a přiblížit mu jeho podstatu. V praktické části je analyzována ekonomická stránka sportu, kdy jsou představeny možnosti financování juniorského reprezentačního družstva. Závěrečné kapitoly jsou věnovány návrhům na propagaci tohoto sportu. V práci byla také provedena anketa se současnými a bývalými juniorskými reprezentanty a jejich trenérem.
Description
katedra: KTV; přílohy: CD ROM; rozsah: 62 s.
Subject(s)
junior national team, mountain bike orienteering, coach, development, survey, sponsoring, juniorské reprezentační družstvo, orientační závody na horských kolech, trenér, vývoj, anketa, sponzorování
Citation
ISSN
ISBN