Vzdálené řízení úlohy Měření na osciloskopech

Title Alternative:Remote control jobs Measurement on oscilloscopes
Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This work deals with the selection of the best software for remote administration of computers. I chose the four programs, LogMeIn, RAC, TeamViewer GoToMyPC and 4, while most suitable for our needs, which is the control of laboratory equipment remotely via the computer, I chose the fourth TeamViewer Then I got from the producers of the oscilloscopes RIGOL DS1000D and Agilent DS 03102A and generator Agilent 33120A application used to control these devices via a local computer, which then will we be remotely managed. Basic operation of this application, I described the work as well as control of individual applications for device control. The result of this work is the possibility of measuring the role of distance learning students combined.
Tato práce se zabývá výběrem nejlepšího softwaru pro vzdálenou správu počítače. Vybíral jsem mezi čtyřmi programy, LogMeIn, RAC, GOtoMYpc a TeamViewer 4, přičemž nejvhodnějším k našim potřebám, čímž je ovládání laboratorních přístrojů na dálku prostřednictvím počítače, jsem zvolil TeamViewer 4. Následně jsem sehnal od výrobců osciloskopu RIGOL DS1000D a Agilent DS 03102A a generátoru Agilent 33120A aplikace sloužící na ovládání zmíněných zařízení prostřednictvím místního počítače, který poté budeme na dálku spravovat. Základní ovládání této aplikace jsem v práci popsal, stejně tak i ovládání jednotlivých aplikací pro ovládání zařízeních. Výsledkem práce je možnost měření úlohy na dálku studentovi kombinovaného studia .
Description
katedra: RSS; přílohy: Vzdálené řízení úlohy Měření na osciloskopech - CD; rozsah: 50 s.
Subject(s)
remote management, control oscilloscope, generator controls, software selection, application software, saving time, the draft terms of reference, vzdálená správa, ovládání osciloskopů, ovládání generátoru, výběr softwaru, použití softwaru, úspora času, návrh zadání
Citation
ISSN
ISBN