Vzdálené řízení úlohy Měření výkonu

Title Alternative:Remote control of the Power measurement
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tato práce má za úkol navrhnout a realizovat vzdálené řízení měření výkonu za pomoci sdílené sběrnice obsahující i jiné úlohy měření. V práci je řešena komunikace a problematika ovládání měřících přístrojů od dvou výrobců. Ovládací programy jsou popsány a je upozorněno na možné problémy, které mohou nastat. Úloha obsahuje řešení návrhu programu pro kreslení schémat s popisem jednotlivých vlastností. Nakreslené schéma je možné realizovat ve spínací matici. Hardwarové části jsou navrhnuty, aby se výsledné bloky daly použít jako jeden celek nebo se rozdělily a použily se na méně náročná měření. Připojené prvky lze vyměnit a úlohu tak přestavět na jinou.
This work aims to design and implement remote control to measurement of power using shared bus containing other measurement tasks. Here is solved communication and issue of instrument control from two manufacturers. Control Programs are described and pointed to possible problems that may arise. Work contains program design solutions for drawing diagrams, with a description of each property. Proposed scheme can be implemented in switching matrix. Hardware parts are designed that the resulting blocks could be used as a whole divided and were used for less demanding measurement. Linked elements can be replaced, and the rebuilding job to another.
Description
katedra: RSS; přílohy: 1 DVD-R; rozsah: 74 s. (82 528 znaků)
Subject(s)
měření výkonu, vzdálené řízení, agilent 34410a, visa, delphi, power measurement, remote control, agilent 34410a, visa, delphi
Citation
ISSN
ISBN