Optimalizace kvality zpracování karbidu křemíku ve společnosti KORUND BENÁTKY, s.r.o.

Title Alternative:Optimizing the quality of silicon carbide processing in the company KORUND BENÁTKY, s.r.o.
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The thesis, which you place in the hands, is focused on quality management. The theoretical part describes basic facts, principles and quality control procedures. The practical part is focused on the company KORUND BENÁTKY, s. r. o., more precisely on quality of Silicon Carbide in the company. There are reported production processes and procedures from this area. Consequently there are suggested several measures for improvement of this area. The above mentioned data are further complemented by necessary theory about Silicon Carbide and basic information about the company.
Diplomová práce, která se Vám dostává do rukou, je zaměřena do oblasti řízení jakosti. V teoretické části popisuje základní fakta, principy a postupy řízení jakosti. Praktická část diplomové práce je orientována do společnosti KORUND BENÁTKY, s. r. o., přesněji na kvalitu zpracování karbidu křemíku ve společnosti. Z této oblasti jsou zaznamenány výrobní procesy a postupy a následně je navrženo několik opatření pro jejich zlepšení. Zmiňované údaje jsou dále doplněny o nezbytnou teorii o karbidu křemíku a základní informace o společnosti.
Description
katedra: KPE; rozsah: 96 s. (120750 znaků)
Subject(s)
quality, quality control, silicon carbide, sic, abrasive, grain of abrasive, briquettes, fepa standard, allgaier, grading, grading analysis, korund benátky, s. r. o, jakost, kvalita, řízení jakosti, karbid křemíku, sic, brusiva, brusné zrno, brikety sic, analýza zrnitosti, zrnitost fepa standard, allgaier, třídění, sítování, korund benátky, s. r. o
Citation
ISSN
ISBN