Návrh optimalizace výrobního toku v procesu zhotovování karavanových přístřešků

Title Alternative:Proposal of optimalization caravan porch manufacturing flow
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Bakalářská práce se zabývá analýzou a optimalizací výrobního procesu při zhotovování karavanových přístřešků firmou Svitap J.H.J., spol. s r.o.. Výrobní proces je posuzován z hlediska organizace práce a organizace toku materiálu v závislosti na ekonomické efektivitě. Bakalářská práce je založena na provedení analýzy pracovního prostředí výrobní dílny divize III. ve firmě Svitap J.H.J., spol. s r.o. a na poznatcích z oborů racionalizace práce, ergonomie pracovního místa a bezpečnosti práce. Cílem této bakalářské práce je navrhnout doporučení reorganizace a optimalizace výroby, které by vedly ke zlepšení průběhu výrobního toku v procesu zhotovování karavanových přístřešků a zhodnotit ekonomickou efektivnost navržené optimalizace v porovnání se současným stavem.
This thesis deals with analysis and optimization of the caravan shelters production by Svitap J.H.J., Inc. Production is viewed in terms of work organization and material flow organization, depending on economic efficiency. The thesis is based on analysis of environment, in Division III. of Svitap J.H.J. Inc. and knowledge in work rationalization, workplace ergonomics and work safety. The aim of this work is to propose reorganization and optimization of production, which would lead to improvement of the caravan shelters manufacturing process and to evaluate economic efficiency of proposed optimization compared to the present conditions .
Description
katedra: KOD; přílohy: CD ROM; rozsah: 64 s.
Subject(s)
analýza, optimalizace, racionalizace, ergonomie, výrobní proces, pracovní místo, mezioperační doprava, komunikační (únikové) cesty, bezpečnost práce (pracoviště), analysis, optimizatio, rationalization, ergonomics, manufacturing process, working station, in process transportation, communications (escape) ways, work safety (workplace safety)
Citation
ISSN
ISBN