Člověk v tísni: Evaluace vzdělávacího programu

Title Alternative:People in need: evaluation of educational program
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Bachelor thesis on the theme Člověk v tísni: Evaluation of educational program,Liberec, Faculty of Natural sciences deals with a review of program, which works within aproject Varianty. It finds, if the program works with families positively and what we canget better. The thesis is divided to two parts.A theoretical part contains informations devoted to Člověk v tísni, o.p.s., volunteering,it characterizes families with social excluzion and Gypsy ethnic group.A practical part describes casuistries of chosen children which have remedial classes,indicates results of research and suggestions for upgrading for all involved.
Bakalářská práce na téma Evaluace vzdělávacího programu společnosti Člověk v tísni,o.p.s. se zabývá zhodnocením programu, který probíhá v rámci projektu Varianty. Zjišťuje,zda tento program působí na rodiny kladně a co se dá na práci s rodinami zlepšit. Práce jerozdělena na dvě části.Teoretická část obsahuje informace věnující se společnosti Člověk v tísni, o.p.s.,dobrovolnictví, charakterizuje sociálně vyloučenou rodinu a Romské etnikum.Praktická část popisuje kazuistiky vybraných doučovaných dětí, uvádí výsledekvýzkumu a dále návrhy na zlepšení pro všechny zúčastněné.
Description
katedra: KPP;
Subject(s)
social exclusion, volunteering, gypsy, company člověk v tísni, o.p.s, (people in need), varianty, program podpora vzdělávání v rodinách, sociální vyloučení, dobrovolnictví, romové, člověk v tísni, o.p.s, varianty, program podpora vzdělávání v rodinách
Citation
ISSN
ISBN