Komparace vlivu rozdílných procvičovacích metod při opakování gramatického učiva na 1. stupni základní školy

Title Alternative:The Comparation of The Influance of Different Practising Methods while Revising Grammar Items at Primary School
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The topic of my thesis is to assess different practicing methods when revising grammar curriculum at primary school.The work is focused on the methods of practicing the grammar curriculum in the third grade at primary school.The aim is to analyze the means for practicing grammar curriculum and their impact on students' knowledge.I chose six comparative methods, which I used in research in selected schools.Results are presented in tables and graphs.
Tématem mé diplomové práce je posouzení rozdílných procvičovacích metod při opakování gramatického učiva žáků 1. stupně základní školy.Zaměřila jsem se na metody procvičování gramatického učiva u žáků 3. tříd základních škol.Cílem práce je provedení analýzy prostředků pro procvičování gramatického učiva a jejich dopad na znalosti žáků.Zvolila jsem šest srovnávacích metod, které jsem použila v rámci výzkumu na vybraných školách.Výsledky jsou zpracovány do tabulek a grafů.
Description
katedra: KPV; přílohy: CD ROM; rozsah: 86 s.
Subject(s)
practicing methods, revision, grammar curriculumat, procvičovací metoda, opakování, gramatické učivo
Citation
ISSN
ISBN