Systém vzdělávání zaměstnanců firmy eBRÁNA, s.r.o.

Title Alternative:The staff training system in a company eBRÁNA ltd.
Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The first part of the thesis is focused on a study of staff education and training theory. The following parts descripe practical analysis of the human education system in a company eBRÁNA ltd. and its faults. The faults are relating to the high costs for a new employees training in a branch in Liberec. In conclusion, there are mentioned improvement suggestions and their economic estimation.
Diplomová práce se nejprve zabývá studií teorie podnikového vzdělávání zaměstnanců. Následující části jsou zaměřeny na praktickou analýzu systému podnikového vzdělávání pracovníků firmy eBRÁNA, s.r.o. a jeho nedostatky týkající se vysokých nákladů na zaškolení nových obchodních manažerů liberecké pobočky. V závěru jsou pak popsány návrhy na řešení těchto nedostatků a jejich ekonomické zhodnocení.
Description
katedra: KPE; rozsah: 83 s., 8 s. příloh
Subject(s)
staff training, human resources management, education, training, training costs, labour turnover, education system, vzdělávání zaměstnanců, řízení lidských zdrojů, vzdělávání, školení, náklady na zaškolení, fluktuace zaměstnanců, systém vzdělávání
Citation
ISSN
ISBN