Elektronická univerzální řídící jednotka

Title Alternative:THE ELECTRONICS UNIVERSAL CONTROL UNIT
Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The aim of this diploma work is to design, realize and check the functions of the electronic device controled by the computer. This device includes some analog and digital entering and outgoing channels. Analog channels have switchable range (from 0V to 5V or 10V). The device is controled by the microcontroller that communicates with personal computer by the RS232 interface. The USB interface is supported only by the device hardware. Two PSD regulators are also included in the device.
Cílem této diplomové práce je navrhnutí, realizace a ověření funkce elektronické počítačem řízené jednotky. Tato jednotka je osazena několika analogovými, číslicovými vstupními a výstupními kanály. Analogové vstupní i výstupní kanály mají přepínatelný rozsah (0-5V, 0-10V). Jednotka je řízena jednočipovým mikropočítačem, který komunikuje s osobním počítačem pomocí rozhraní RS232. Rozhraní USB je pouze hardwarově podporováno. Součástí vybavení řídící jednotky jsou i dva PSD regulátory.
Description
katedra: KKY; přílohy: 1xCD; rozsah: 62 s.
Subject(s)
microcontroller, psd regulator, analog channels, digital channels, mikrokontrolér, psd regulátor, analogové kanály, digitální kanály
Citation
ISSN
ISBN
Collections