Racionalizace výroby brzdového obložení na výrobních linkách MF 2 a MF 3 ve firmě Federal Mogul a.s.

Title Alternative:Brake linings production rationalization in production lines MF2 and MF3 in the company Federal Mogul a.s.
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The theoretical part of bachelor thesis introduces the knowledge of the rationalization of production processes and examples of their possible use. The practical part deals with analysis of current state and rationalization of production lines MF2 and MF3 in the company Federal Mogul a.s in Kostelec nad Orlici. The main aim of this work is to propose a solution to the rationalization of production processes in lines MF2 and MF3, which lead to the overall efficiency of production processes.
Teoretická část bakalářské práce seznamuje s poznatky v oblasti racionalizace výrobních procesů a s příklady jejich možného využití. Praktická část se zabývá rozborem současného stavu a racionalizací výroby na linkách MF2 a MF3 ve firmě Federal Mogul a.s. v Kostelci nad Orlicí. Hlavním cílem bakalářské práce je navrhnout racionalizační řešení výrobních procesů na linkách MF2 a MF3, která povedou k celkovému zefektivnění výroby.
Description
katedra: KOM; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 70 s., 13 s. příloh
Subject(s)
rationalization, waste, assembly, racionalizace, plýtvání, montáž
Citation
ISSN
ISBN
Collections