Návrh postřikové jednotky pro aplikaci separačního prostředku

Title Alternative:Project of spraying system for the application of release agent for demoulding
Loading...
Thumbnail Image
Date
2007
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The subject of this diploma work deals with finding a better economy and a higher efficiency of production by means of the designed spraying system that applies the antistatic agent automatically into cavities. There is a general description of polymers and kinds of molds for the polymer injection molding. There is also given the construction of spraying system and its setting into operation. The results obtained during the experiment are demonstrated in the tables and diagrams. 3D model of spraying system is attached. There is also given economic evaluation including the conclusion and recommendation.
Tématem bakalářské práce je hledání úspor ve výrobě a její zefektivnění pomocí navržení postřikové jednotky pro automatickou aplikaci separačního prostředku do dutin formy. Jsou zde obecně popsány polymery a druhy forem pro vstřikování elastomerů. Je proveden popis sestavení postřikové jednotky a její uvedení do provozu. Výsledky z průběhu experimentu jsou zaznamenány v tabulkách. K tabulkovým výsledkům jsou připojeny grafické výstupy. V příloze je vymodelován 3D model postřikové jednotky. Je uvedeno ekonomické zhodnocení projektu včetně závěru a doporučení.
Description
katedra: KSP; přílohy: 1 CD; rozsah: 69 s., 4 s. příloh.
Subject(s)
vulcanization, injecton molding, injection mold, injection machines, compressed air valves, spraying system, application of release agent, vulkanizace, vstřikování, vstřikovací formy, vstřikovací stroje, pneumatické ventily, postřiková jednotka, aplikace separátoru
Citation
ISSN
ISBN
Collections