Optimalizace konstrukce a technologie plastového dílu

Title Alternative:Optimalization of a construction and a technology of a plastic part
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This thesis deals with an optimalization of a technological conditions and a constructive parameters of a plastic part. The plastic part is a gasoline pump component. A software Cadmould enables a simulation process which imitates real condition of an injection technology of a plastic processing. The optimalization is realize by change of the injection technological conditions and the constructive parameters of the plastic part and an injection tool.
Tato diplomová práce se zabývá optimalizací technologických podmínek výroby a konstrukčních parametrů plastového dílu, který je součástí modulu palivového čerpadla. K tomuto účelu je použit simulační software Cadmould, který umožňuje napodobit reálné podmínky výroby dílu technologií vstřikováním plastů. Optimalizace je řešena pomocí změn technologických podmínek vstřikování a konstrukčních parametrů výstřiku a vstřikovacího nástroje.
Description
katedra: KSP; rozsah: 123 s.
Subject(s)
plastics, injection molding, optimalization, simulation, cadmould, plasty, vstřikování, optimalizace, simulace, cadmould
Citation
ISSN
ISBN
Collections