Modelová laboratorní úloha se skladovací stanicí

Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá nastudováním konkrétních komponentů stanice, zapojení řídících komponentů, celkové oživení a vytvoření skladovacího algoritmu, který bude simulovat výrobní proces skladovací stanice. Stanice by měla umožňovat přepínání mezi automatickým a manuálním režimem. Modelová laboratorní úloha je připravena a plně uvedena do provozu. Bude sloužit k vylepšení edukace studentů na předmětu PRA a k ruce je připraven návod, který popisuje důležité informace pro případné úpravy.
This bachelor's thesis deals with the studying of components, connection of control components, overall revitalization and creating of storage algorithm, which is suposed to simulate cycle of the storage station. Station should be able to switch between automat and manual mode. Model laboratory task is ready and fully revitalizationed. It will be able to improve education of the students in subject PRA. Manual of the station is ready to use for these students.
Description
Subject(s)
HMI, B&R Automation Studio, Festo, PLC, LD, I/O, skladovací stanice, HMI, B&R Automation Studio, Festo, PLC, LD, I/0, storage station
Citation
ISSN
ISBN