Dodržování pravidel bezpečnosti a ochrany zdraví při práci studentů studijního oboru Zdravotnický záchranář

Abstract
Bakalářská práce se zabývá dodržováním pravidel bezpečnosti a ochrany zdraví při práci studentů studijního oboru Zdravotnický záchranář. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a výzkumnou část. Teoretická část obsahuje popis základních oblastí bezpečnosti a ochrany zdraví při práci včetně platné legislativy vztahující se k tomuto tématu. Dále je teoretická část zaměřena na problematiku školního úrazu. V rámci výzkumné části je zjišťováno dodržování bezpečnosti a ochrany zdraví při praktické výuce ze stran studentů a následně jsou popsány kritické body, které byly zjištěny z polostrukturovaného rozhovoru se studenty studijního oboru Zdravotnický záchranář.
The bachelor thesis is focusing on compliance with the rulesof work safety and occupational health of paramedic students. The thesis is divided into two parts: Theory and research. Theoretical part contains description of basic areas of work safety and occupational health including valid laws related to this topic. Theoretical part is also focused on issues of school injuries. The research part is related to compliance with work safety and occupational health during practical training of paramedic students. As a result of half structured interview with paramedic students, the critical points were described.
Description
Subject(s)
Bezpečnost, dodržování pravidel, ochrana zdraví, školní úraz, zdravotnický záchranář, occupational health, paramedic, rules compliance, school injury, work safety
Citation
ISSN
ISBN