Místa her v přírodě

Loading...
Thumbnail Image
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření uměleckého díla v lázeňském parku Bažantnice. Toto dílo by v sobě mělo snoubit estetický zážitek, který divákovi zprostředkuje spolu s nabídnutím zábavně rozvíjejících aktivit, pro které bude sloužit jako podnět a zároveň místo dění. Ty to aktivity, nebo čas strávený na tomto místě, by měli být zajímavé a nějakým způsobem obohacujícím pro všechny skupiny osob, které lázeňský park navštěvují.
The bachelor thesis is focuses on creation of the artwork in the spa park Bažantnice. This work should combine an aesthetic experience, which it mediates to the spectator together with the offer of fun-developing activities, for which it will serve as a stimulus and a place where it will play out at the same time. These activities, or the time spent at this place, should be interesting and in some way enriching for all groups of people who visit this spa park.
Description
Subject(s)
příroda, veřejný prostor, park, barevné spektrum, smysly, lázeňství, místně specifické dílo, umělecká instalace, nature, public space, park, colour spectrum, senses, spa, site-specific artwork, art installation
Citation
ISSN
ISBN