Přední dveře osobního automobilu

Title Alternative:Front door personal car
Date
2009-01-26
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Předloženou diplomovou práci lze rozdělit do tří částí. První část se zabývá rozborem předních dveří pro vozy Škoda Fabia a Nová Fabia, a to především určením jednotlivých kovových dílu. Určení jejich funkčnosti, materiálu a hmotnosti. Druhá část se zabývá možnými variantami předních dveří s možností změny materiálu pro jednotlivé díly. Popisuje jednotlivé materiály, jejich vlastnosti, s možností jejich použití jako vhodného materiálu pro přední dveře. Třetí část se zabývá výběrem jedné varianty, především použitím slabých hlubokotažných a vysokopevnostních ocelových plechů pro konstrukci předních dveří. Popisuje díly, které je možné vytvořit z těchto materiálů, aniž by omezily funkčnost celých dveří, a zároveň byly možné vyrobit. Zabývá se také vyhodnocením celkové hmotnosti předních dveří s následným porovnáním s jednotlivými variantami.
Submitted thesis can be divide by into three parts. First part deal with analysis front door for cars of Skoda Fabia and New Fabia and it above all determination individual metal parts. Determination their functionality, material and weight. Second part deal with possible variants front door with alternations changes material for individual lots. Describes individual materials, their properties, with alternation their using like acceptable material for front door. Third part deal with by selection one{\crqs variants, above all using weak deep-drawing sheet and high up-solidity steel sheet for construction front door. Describes lots, which is possible create of these material, without would restricted functionality all door and at the same time were possible produce. Deal with also interpretation total weight front door with follow-up comparing with individual variants.
Description
Subject(s)
Přední dveře automobilu, Díly dveří, Hmotnost dveří, Dveře s použitím hliníku, Dveře s použitím plastu, Dveře s použitím hlubokotažného plechu, Dveře s použitím vysokopevnostního plechu, Simulace dveří
Citation
ISSN
ISBN
Collections