Zpracujte způsob transformace fazón oděvních výrobků využitím modulu maker CAD systému firmy GERBER s možností rozšíření softwarové nabídky firmy

Title Alternative:Process way transfomation of fit clothing products using the module maker CAD systém of Gerber with options extensit software offers company.
Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This thesis deals with creating a macro in the system AccuMark by company GERBER TECHNOLOGY. Selected clothing product for creating macro is lady costume. The thesis explains how the system works in most AccuMark and what must be respected when creating macros. Table size is designed for young women in the "Measure Chart Editor" and the structure is created in AccuMark PDS. Created macros can be recorded on portable media and used for different size tables.
Bakalářská práce se zabývá tvorbou makra v systému AccuMark od firmy GERBER TECHNOLOGY. Zvolený oděvní výrobek pro tvorbu makra je dámský kostým. V práci je vysvětleno, jak se pracuje v systému AccuMark a co je třeba respektovat při tvorbě makra. Tabulka velikostí je vytvořena pro mladé ženy v programu "Measure Chart Editor" a konstrukce je vytvořená v AccuMark PDS střihy. Vytvořená makra mohou být nahrána na přenosná media a používaná pro různé velikostní tabulky.
Description
katedra: KOD; přílohy: 1 CD; rozsah: 39 (37 209 znaků)
Subject(s)
CAD system, fitting stage, macro, skirt, jacket, CAD systémy, konstrukce střihů, makro, sukně, sako
Citation
ISSN
ISBN