Domácí vzdělávání - výhody a nevýhody

Title Alternative:Homeschooling - advantages and disadvantages
Loading...
Thumbnail Image
Date
2005
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This Diploma Thesis is focused on homeschooling, especially on its advantages and disadvantages. It gives a summary about the system of homeschooling, which has been several years gradually verified and only this year in January 2005 was authorized by The new school law. The Thesis gives details about the requirements of homeschooling, its history in our country and in the world; parents' reasons for choosing to tech their children at home. We can also find the summary of schools where the experiment was carried out.
Tato práce se zaměřuje na domácí vzdělávání, zejména na jeho výhody a nevýhody. Podává přehled o systému domácího vzdělávání, který se v ČR několik let postupně ověřoval a teprve letos v lednu 2005 ho povolil nový školský zákon. Práce podrobně rozebírá podmínky domácího vzdělávání, historii u nás i ve světě, důvody, které vedou k tomu, že rodiče tento systém volí. Nalezneme zde také přehled škol, na kterých experiment domácího vzdělávání probíhal.
Description
katedra: KPV; rozsah: 92
Subject(s)
homeschooling, the experiment, advantages, disadvantages, the requirements of homeschooling, the new school law, domácí vzdělávání, experiment, výhody, nevýhody, nový školský zákon, podmínky domácího vzdělávání
Citation
ISSN
ISBN