Porovnání české a švýcarské úrovně florbalu po stránce sportovní a ekonomické

Title Alternative:Czech and swiss floorball level comparison from the aspect of athletic and economic
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Baccalaureate work deals with comparison floorball-level in the Czech republic and in the Switzerland. Survey with on interrogation of the play-level, financing, rear and media. For one's sake absence needed literature is pump concrete from internet and communication with field and with people working in floorball. Result they are designed scope improvement single range of floorball in the Czech republic, to got on same level like in Switzerland. Worked is also SWOT analysis Czech floorball.
Bakalářská práce se zabývá porovnáním úrovně florbalu v České republice a ve Švýcarsku. Zaměřuje se na otázky herní úrovně, financování, zázemí a medializace. Kvůli nedostatku potřebné literatury je čerpáno zejména z internetových stránek a z komunikace s hráči a s lidmi pracujícími kolem florbalu. Výsledkem jsou navržené možnosti zlepšení jednotlivých oblastí florbalu v Česku, aby se dostal na stejnou úroveň jako ve Švýcarsku. Zpracována je také SWOT analýza českého florbalu.
Description
katedra: KTV; rozsah: 43 s.
Subject(s)
floorbal, czech republic, switzerland, play-level, financing, florbal, česká republika, švýcarsko, herní úroveň, financování
Citation
ISSN
ISBN