Webová aplikace jako samostatné rozhranní informačního systému pro mobilní zařízení

Title Alternative:Internet Application for Mobile Devices as an Interface into Information System
Loading...
Thumbnail Image
Date
2013-12-20
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Hlavním cílem práce bylo vytvořit informační systém přístupný mobilním telefonům. Práce se zabývá mobilními zařízeními jako platformou pro přístup k informačnímu systém a hodnotí možné cesty vzniku a implementace takového systému jako multiplatformní aplikace. Na základě provedených analýz vznikl informační systém Mstormm v podobě mobilní verze webové aplikace určený pro realitní makléře, který je stručně představen v poslední části práce. Zde jsou popsány jeho ovládací prvky, celková orientace v prostředí, možnosti jeho dalšího vývoje a problémy, na které jsem během vývoje narazil. V neposlední řadě se práce zabývá také problematikou CRM (Customer relationship management).
The main aim of this diploma thesis consists of a creation of an information system being available through mobile phones. This thesis deals with mobile devices as a platform for an access to information systems and it evaluates possible ways of formation and implementation of this system as a multiplatform application. On the basis of analysis an informational system Mstormm was created. This system has the form of web application which is designed for real estate agents. In the last part of this thesis there is a brief introduction to the application, its controls, overall orientation in the environment, possibilities of further development and problems, which were solved during the development process of this aplication. Finally, this thesis also deals with the issue of CRM (Computer relationship management).
Description
katedra: MTI; rozsah: 53
Subject(s)
multiplatform, web application, zend framework, mobile devices, mstormm, multipatformní, webové aplikace, zend framework, mobilní zařízení, mstormm
Citation
ISSN
ISBN