Analýza systému odměňování

Title Alternative:Analysis of rewarding system
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tato diplomová práce pojednává o systému odměňování pracovníků. Jedná se o analýzu systému realizovaného v současné době ve společnosti Spojovací a upevňovací materiál s.r.o. a uplatňovaného ve vztahu k největší skupině pracovníků firmy - skladníkům. Cílem diplomové práce je na základě provedeného rozboru stávajícího stavu a za využití teoretických poznatků navrhnout a následně ekonomicky zhodnotit systém odměňování, jenž by vhodným způsobem odstranil slabé stránky systému stávajícího s přihlédnutím ke konkrétním podmínkám a potřebám společnosti.
This dissertation deals with rewarding system for employees. It is based on an analysis of current system which is currently applied by the company Spojovací a upevňovací material s.r.o. to the largest group of employees - warehousemen. The aim of the dissertation is to develop and economically evaluate an innovated rewarding system, using both the results of the conducted analysis of current state and the theoretical preconditions. This new system is supposed to avoid the weaknesses of the current system while paying attention to the actual needs of the company.
Description
katedra: KPE; přílohy: 1 CD; rozsah: 73 s., 5 s. obr. příloh
Subject(s)
mzda, mzdové formy, popis pracovního místa, systém odměňování, tarifní stupeň, salary, salary forms, job characterization, reward system, tariff degree
Citation
ISSN
ISBN