Zvýšení konkurenceschopnosti autoškoly PRIMA

Title Alternative:Increasing of the competitive advantage of the driving school Prima
Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
The main purpose of this bachelor work is to suggest the appropriate steps, which could lead to increasing of the competitive advantage of the driving school Prima. On the basis of the marketing survey and the analyse of the rival driving schools I will try to find out the best way to improve the services and positon in the market place. In the marketing survey I concentrate especially on Prima´s service level. In the first part of my work I compile theoretical information, which will be used as a starting point for the practical part.
Cílem této bakalářské práce je navrhnutí vhodných opatření, které by vedly ke zvýšení konkurenceschopnosti autoškoly Prima. Na základě analýzy konkurenčních autoškol v regionu a vyhodnocení výzkumu, zaměřeného na spokojenost zákazníků se službami autoškoly Prima, se pokusím zjistit nedostatky, jejichž odstranění by vedlo ke zlepšení pozice autoškoly na trhu a zkvalitnění služeb. V první části bakalářské práce zpracovávám teorii, kterou využiji jako základní východisko pro praktickou část.
Description
katedra: KMG; přílohy: 1 CD; rozsah: 53 s., 6 s. obr. příloh
Subject(s)
analyse of competition, swot analyse, marketing communication, marketing research, driving school, weaknesses a strengths, analýza konkurence, swot analýza, marketingová komunikace, marketingový výzkum, autoškola, silné a slabé stránky
Citation
ISSN
ISBN