Vliv internetu na životní styl mladých lidí

Title Alternative:Internet influence on lifestyle of young people
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
A main idea of my diploma thesis was to focus on behaviour of young people and try to understant to their attitude especially ways of thinking, I compared two sides. The first side represents a book theory and all depending articles about topic comunnication and the second side reflects a results of a behaviour research what was filled privately by 100 students of Technical University of Liberec.
Základem mé diplomové práce je psychologický pohled do duše a mysli mladého člověka. Celou práci jsem pojala jako porovnání skutečnosti s teorií. Postavila jsem proti sobě dva protipóly. První pól vyjadřuje to, co již bylo řečeno a je častým obsahem knih o psychologii komunikace. Naproti tomu stojí druhý pól, jenž udává skutečnost, kterou jsem měla možnost poznat během komplexního vnímání svého okolí a následně vyhodnotit z dotazníku, jež je součástí druhé části práce.
Description
katedra: KIN; rozsah: 56 s., 2 s. příloh
Subject(s)
communication, cyberspace, masmedia, virtual reality, social networks, social interactions, komunikace, kyberprostor, masová komunikace, média, virtuální realita, sociální sítě, sociální vazby
Citation
ISSN
ISBN