Webové služby v mobilních zařízeních: získávání dat a spouštění výpočtů

Title Alternative:Web services in mobile devices: collecting data and triggering calculations
Loading...
Thumbnail Image
Date
2013-12-20
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
V rámci diplomové práce je řešena problematika webových služeb a jejich využití pro spouštění vzdálených výpočtů a získávání dat ze vzdálených zdrojů. Jako cílová zařízení, realizující klientskou část, byly zvoleny mobilní telefony. Práce obsahuje i pilotní implementaci realizující aplikaci pro získávání dat o úvěrech, která byla oceněna třetím místem v soutěži MPA pořádané předními bankovními a telekomunikačními firmami v České republice.
This Master's degree project is focused on the web services while triggering remote calculations and collecting data from the remote data sources. The client side is handled by the mobile device. The final part includes a pilot implementation of the application for collecting data about loans. This application was placed on the third position in MPA competition supported by leading bank and telecommunication companies in Czech republic.
Description
katedra: MTI; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 64 s., 7 s. zdroj., 1 s. CD
Subject(s)
programovací jazyk java, aplikace typu klient-server, webové služby, j2me, j2ee, půjčka, java programming language, client-server applications, web services, j2me, j2ee, loan
Citation
ISSN
ISBN