Převzetí zaměstnanců dodavatelské společnosti z pohledu řízení lidských zdrojů

Title Alternative:Takeover of the supplier's company employees from the human resource management view
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá převzetím části zaměstnanců dodavatelské společnosti z pohledu řízení lidských zdrojů ve společnosti Continental Teves Czech Republic, s.r.o. Převzetí zaměstnanců je jednou z možností, kterou podnik může využít pro získávání pracovníků. Záměrem této práce je přiblížení souvislostí a seznámení s činnostmi, které je nutné z pohledu řízení lidských zdrojů při projektu provést. Práce je rozdělena do tří částí. V první části jsou uvedeny teoretické poznatky související s pojmy získávání, výběr a přijímání pracovníků. Druhá část je zaměřena na seznámení se společností Continental Teves Czech Republic, s.r.o. a přiblížení koncepce projektu převzetí části zaměstnanců dodavatele. Třetí část se zabývá jednotlivými kroky vytvořené koncepce, zhodnocením celého projektu a podává návrhy na zlepšení a potřebná opatření, která z realizace projektu vyplynula.
This dissertation deals with the takeover of a part of the supplier´s company employees from the human resources management view in Continental Teves Czech Republic, s.r.o.. The takeover of employees is one of the possibilities which the company can use to recruit workers. The aim of this dissertation is to bring connections and to acquaint with activities, which are important to be pursued from the human resources management view. The work is divided into three parts. The first part introduces theoretical knowledge related to the concepts of recruiting, choosing and signing on employees. The second part is focused on the acquaintance with Continental Teves Czech Republic, s.r.o. and approaching to the project´s concept of the takeover of a part of the suppliers{\crq} company employees. The third part deals with separate steps of the created concept by evaluating the project and handing in suggestions of improvement and generates necessary steps, which resulted from the project´s imlementation.
Description
katedra: KPE; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 88 s., 1 s. obr. příloh.
Subject(s)
manipulant, logistika, personální oddělení, plánování lidských zdrojů, pracovní místo, převzetí zaměstnanců, přijímání pracovníků, realizace projektu, řízení lidských zdrojů, výběr pracovníků, získávání pracovníků, handler, human resource management, human resource planning, choosing employees, job, logistic, personnel department, project{\crq}s implementation, recruiting employees, signing on employees, takeover of employees
Citation
ISSN
ISBN