Personální práce v podniku cestovního ruchu - nábor a výběr pracovníků

Title Alternative:Personnel work in the travel company - recruitment and selection
Loading...
Thumbnail Image
Date
2010
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
This Diploma Work is dealing with the current form of the personnel policy in the travel agency Melissa Travel, s.r.o., above all with the recruitment and selection processes. It evaluates positives and negatives of this activity. In conclusion, this work is suggesting measures leading to higher efficiency in this field. The work itself has been divided into three parts: The first one is theoretical and attends to the basic activities of the personnel policy and has been elaborated with using of information from secondary resources (specialized literature, internet). The second part attends to the description of the history and present of the travel agency Melissa Travel, s.r.o. and to individual personnel activities being carried out in the company. The third part is dealing with the concrete procedure leading to the upgrading of both recruitment and selection processes in the travel agency Melissa Travel. Information concerning the practical part has been mostly gained during discussions with the executive head of the company.
Diplomová práce se zabývá stávající podobou personální práce v cestovní kanceláři Melissa Travel, s.r.o., především náborovým a výběrovým procesem a hodnotí klady a zápory této činnosti. V závěru navrhuje opatření, jež by u CK Melissa Travel, s.r.o. vedla k zefektivnění této činnosti. Práce je rozdělena do tří částí. První z nich je teoretická a věnuje se základním činnostem personalistiky a byla vypracována s použitím informací ze sekundárních zdrojů (odborná literatura, internet). Druhá část je věnována popisu historie a současnosti CK Melissa Travel, s.r.o. a jednotlivým personálním činnostem, které jsou v ní prováděny. Třetí část se zabývá konkrétním postupem, který by vedl ke zkvalitnění náborového a výběrového procesu v CK Melissa Travel. Informace pro praktickou část byly získány především při rozhovorech s jednatelkou společnosti.
Description
katedra: KPE; rozsah: 84 s., VII s. příloh
Subject(s)
delegate travel, hiring an employees, human resource planning, job applicant, personnel activities, personnel work, recruitment of employees, staff evaluation, staff renumeration, staff selection, takeover of employees, travel company, cestovní kancelář, delegát cestovní kanceláře, hodnocení pracovníků, odměňování pracovníků, personální činnosti, personální práce, personální plánování, pracovní místo, přijímání pracovníků, uchazeč o zaměstnání, výběr pracovníků, získávání pracovníků
Citation
ISSN
ISBN