Řízení výkonu zaměstnanců v personální strategii podniku

Title Alternative:Employees Performance Management in Human Resources Strategy of a Company
Loading...
Thumbnail Image
Date
2009
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Personal work in a company and its specific activities are from the management view one of the most important of all. From these activities are for a common manager and the performance of his subordinates most crucial motivation, performance management and development of the employees. This is one of the main reasons why is this thesis based on this topic. The goal of this diploma thesis based on the theoretical knowledges is to project proper process of behavior of the companies on the field of personal politics and employees progress. Then to compare it with actual strategy of the company and comment results. The production-company-presentation part and part focused on its personal politics and strategies are included.
Personální práce v podniku a některé jejich specifické činnosti jsou z hlediska managementu a řízení organizací jedněmi z nejdůležitějších. Z personálních činností je pak pro běžného vedoucího pracovníka vzhledem k výkonu rozhodující oblast motivace, řízení výkonu a rozvoje jeho podřízených. I z tohoto důvodu byla zpracována tato diplomová práce. Jejím cílem je na základě teoretických zkušeností a znalostí navrhnout vhodný postup posuzování a chování organizací v oblasti personální politiky a rozvoje zaměstnanců. Porovnat ji se současnou strategií a praxí konkrétního podniku a vyhodnotit výsledky současné personální politiky ověřené praxí. Součástí práce je pohled na prezentaci podniku výrobního typu a jejích postupů a přístupů v oblasti personální politiky a strategie.
Description
katedra: KPE; přílohy: 1 CD-ROM; rozsah: 99 s., 9 s. obr. přéloh
Subject(s)
personal management, employees, management, strategy, organiztion, planing, intake, dismissal, progress, education, evaluation, motivation, personalistika, zaměstnanci, management, strategie, organizace, plánování, přijímání, propouštění, rozvoj, vzdělávání, hodnocení, motivace
Citation
ISSN
ISBN