Hodnocení kvality podlepovacích výztužných vložek

Title Alternative:Evaluation of quality fusible interlinings
Loading...
Thumbnail Image
Date
2009
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Technická Univerzita v Liberci
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá hodnocením kvality podlepovacích vložek. Práci lze rozdělit na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je zaměřena na technologii podlepování, popis důležitých vlastností pro hodnocení kvality polepovacích vložek, na podlepování podle druhů oděvů a materiálů. V praktické části je provedeno experimentální měření. Na jeho základě je provedeno zhodnocení a vyvozeny závěry.
This diploma`s thesis deals with evaluation of quality fusible interlinings. The thesis divides into a theoretical and a practical part. The theoretical part is focused on a technology of fusing, description of important properties for evaluation of quality fusible interlinings. on fusing of garments and materials. In the practical part is done an experimental measurement. At the end of thesis is done evaluation of the experimental measurement and draw conclusions.
Description
katedra: KOD; přílohy: 1 CD ROM; rozsah: 60 s., 56 s obr. příloh
Subject(s)
podlepovací vložka, hodnocení kvality, vlastnosti podlepovacích vložek, uv záření, obrazová analýza lucia, fusible interlining, evaluation of quality, properties of fusible interlinings, uv (ultraviolet) radiation, image analysis lucia
Citation
ISSN
ISBN